Början till ett extra tv-rum..

Är hemma idag och tar det lugnt, är sjuk för första gången på väldigt länge. Ont i halsen, förkyld, hostig och feber. Ena minuten fryser jag och andra minuten blir jag helt varm av att bara knäppa några foton. Problemet med att vara sjuk och vara  hemma är att jag har så svårt att bara göra ingenting, men idag blir det nog bara lite bloggande och sedan slänger jag mig i soffan…

Tror att jag skrev om vårt extra tvrum som vi började på för ett litet tag sedan, det har inte hänt så mycket under sommaren men nu börjar jag bli lite sugen på att få det klart. Sladden till tv:n sticker ut ur väggen och det börjar mer och mer likna ett extra rum där man slänger in saker som behöver komma undan för tillfället. Det som saknas egentligen är tv:n och någon mysig ullmatta i gråa nyanser, kanske en sådan där med lite “tovade bollar”, sen skulle det nästa kännas klart.

Tror inte att jag visat bilder på den vägghängda bänken vi gjorde av fläktskåp från IKEA och med en måttbeställd kalkstensskiva på toppen. Blev väldigt nöjd med den:))

När man är ute och reser så mycket som jag gör nu så blir det inte att man fixar lika mycket hemma som man gjorde när man kom hem varje kväll, även om jag fortfarande mår oförskämt bra när drömmar blir till verklighet och påbörjade projekt blir klara.

En annan sak som också blir lite eftersatt är mina/våra grönskande vänner i fönstren. Tyvärr så faller jag för svårskötta växter såsom lummer, myrten mm men nu senast var det ett älskat olivträd som fört en tynande tillvaro. Hos min man kommer tyvärr inte blomvattning naturligt:), skickar sms, ringer och försöka påminna på veckorna när jag inte är hemma men jag glömmer bort det imellanåt jag med….tyvärr med tråkiga och dyra effekter…för blomkontot har skjutit i höjden. Men det skall mycket till innan Claes förslag på alternativa växter ( målade kaktusar utsågade i mdf) kommer in här:))

 

För någon vecka sedan skrev jag ju om ett besök jag gjorde med goda vänner till Grafitgrå Industri i Jönköping. Den här underbara tidningskorgen/vedkorg eller vad man vill…kommer därifrån. Den var en sådan där sak som direkt skapade ett habegär hos mig när jag såg den, visst är den underbar…

Ovan senaste offret i växtdöden hos oss….ett älskat olivträd…snyft!!