Feeling av koboltblått….

Koboltblått får mig att tänka tillbaka på 80-talet. Hade en hel del kläder i denna klara och intensiva färg då och blev ganska mätt på den. Jag målade t.o.m ett par stövlar i den färgen och matchade med stora koboltblåa knappar i en duffelliknande stor rock, väldigt snyggt tyckte jag då.. men sen blev det för mycket…tills nu! Färgen har liksom nästlat sig in hos mig utan att jag egentligen tänkt på det och nu kom jag på mig själv att fundera på om det inte skulle vara snyggt med en koboltblå kudde i vår svarta soffa när julen är förbi. Kanske några blå ittalalyktor, en blå Alvar Altovas, en ……

Vet att att Pantone spår att orangerött (Tangerine Tango) blir 2012 års modefärg, återstår bara att se hur påverkbar jag är…….… eller så blir det både och, hittade ovanstående bild hos H&M Home´s kollektion för våren 2012….