Härliga dagar i Skåne….

Även om vädret inte är det allra bästa så är Skåne och Österlen väldigt trevligt. Jag är och besöker våra kunder här och försöker förena nytta med nöje. Vid lunchtid passerade jag Olof Viktors och passade på att ta en matig lunchsmörgås där och kvällen har jag tillbringat på butiken Ting ute och Inne strax utanför Trelleborg som hade en kundkväll med tema inspiration för trädgården.  olof viktors 1

På Olof Viktors finner du bageri, konditori, café och butik i ett. Här kan du köpa med dig bröd som bakats i vedeldad stenugn, härliga marmelader, vinäger, kakor och bakelser mm, eller så kan man som jag stanna till för att äta en trevlig lunch.

Olof Viktors

Kan varmt rekomendera ett besök här, imorgon skall jag försöka visa lite bilder från kvällens besök på Ting ute och Inne.