Julhelg och internetproblem

God Jul och god fortsättning allihopa. Här i Karlsborg har vi haft en vit och vacker jul som på de flesta ställen i vårt avlånga land. Vårt julfirande började redan på dagen innan julafton då vår familj och en annan familj som vi känt i många många år strålade samman för att bada flytbastu uti Vättern. En väldigt mysig stund då vi år även fick med alla våra härliga ungdommar. Efter bastubadet blev det lite julmat och mys:))

Julhelgen har förövrigt varit lugn och avkopplande, härliga dagar med nära och kära. En höjdpunkt var när vi tillbringade några timmar med min 100 åriga söta lilla farmor, som förövrigt blev så jätteglad för sin nya kofta med lite glittrande trådar i. Hon var tvungen att spegla sig flera gånger och ville ha på sig den direkt.. Visst är det underbart att även om man är 100 år så kan man uppskatta vackra saker och att de även då kan vara en stämningshöjare för humöret:))

Årets juldukning gick i naturens tecken, tallkvistar, naturfärgade underlägg med bruna inslag och lite rött som accent. I år fick jag ge efter för min dotter som absolut ville ha en rödpyntad julgran, så den vita vackra frostigt sprutade granen med vita julkulor förblev tyvärr bara en dröm….. hon har nu förhandlat till sig att vi skall ha röd jul vartannat år… Inredning i all ära men det viktigaste med julen är ju ändå att umgås med nära och kära så om det hänger röda kulor i granen istället för vita spelar ju egentligen ingen roll…..

Tyvärr så har det varit lite dåligt med inlägg under några dagar från mitt håll men det har varit strul med internetuppkopplingen så därför blev jag riktigt lättad när det äntligen fungerade idag.