Lite mera trädgård…

Idag har det verkligen varit en helt underbar sommardag. Vi åt frukost på altanen och kunde “njuta” av våran kommande pool. För tillfället ser den kanske inte så inbjudande ut med sitt bruna grundvatten men man får en liten känsla av vad som komma skall…..Vår hund Selma är däremot lite fundersam över av vart gräsmattan tog vägen…..

page

På ett ställe i trädgården där vi skall anlägga en grusyta står idag 4 lite halvt vildvuxna vita syrener. Först hade jag bara tänkt att gräva bort dem men nu när de blommar så vackert och doftar så gott har jag så svårt att bara göra mig av med dem….men jag vet inte riktigt vart vi skall sätta dem istället. Har morgondagen på mig att fundera för på måndag kommer killarna och fortsätter gräva och då måste det vara bestämt….puh! det är många beslut nu…

Suger i mig allt gällande trädgård just nu, utanför entrén till hotellet där jag sov i onsdagsnatt stod denna jättesnygga kruka i galvaniserat. Längtar så till allt är färdigt så man kan få börja med “lull lullet”. Kanske kan man prata med någon verkstad som kan hjälpa oss att svetsa ihop en snygg galvaniserad kruka i önskat mått……men det är en stund kvar till dess….Nu är det dags att få lite sömn, imorgon bär det av till Travet i Axvall med makens jobb…..kan ju alltid hoppas på storvinsten, finns ju ett rejält hål på baksidan att stoppa vinsten i:)))