När mörkret faller…

Jag är egentligen ingen vintermänniska, mår bäst när det är varmt och skönt och solen skiner, men nu längtar jag nästan efter lite snö för att lätta upp mörkret lite. Som tur är så kan man ju belysa både trädgård och hus för att skapa lite stämning och skingra det kompakta mörkret.

Ni som följt mig sedan i somras såg kanske inlägget om gavelväggen av armeringsnät på vår altan. Nu har vi snickrat upp en heltäckande gavelvägg utmot garageinfarten och även fått till en trapp utmed hela långsidan samt installerat lite belysning på altanen. När belysningen är tänd så förgyller den inte bara utsidan utan även innifrån tillför den en  känsla av ett extra rum. Allt är inte riktigt färdigt ännu, men resten får vänta till ljuset och värmen återvänder… så länge får man njuta lite av säsongens mysiga dekorationer såsom julrosor och mossa…

Jag lade förresten nyligen till en funktion som blog.se hade där man kan se hur många som är inne och besöker ens blogg. Har nog trott att jag kanske gjort detta mest för min egen del, har varit lite feg att koppla det till andra sociala medier och marknadsföra den. Såg nu att flera hittat mig ändå och kände genast pressen att bla försöka ta lite bättre bilder, ofta när jag är ute så blir det ju spontanbilder med iphonen och bildkvaliten på 3;an är väl inte den allra bästa, men i vilket fall, vore det roligt om ni skrev en kommentar om det är något inlägg ni undrar över eller om det är någonting som ni kanske tycker att jag skall hålla utkik efter när jag är ute och reser….eller ni kanske har något tips till mig gällande trevliga ställen att besöka….

Ha en trevlig fredagkväll / Maria

2 reaktion på “När mörkret faller…

  1. Åh,vilken trevlig altan. Kul att kunna njuta av den även inifrån under vintertid även om man förstås längtar till vår och sommar när man har en altan.
    / Kriss

  2. Hej där!
    Jag tycker att du är en suverän fotograf och vill besöka alla mysiga butiker/ställen du rekommenderat. Er altan är toppen att vara på, hur den än ser ut! Men det är väl tack vare på sällskapet… 🙂 Nu ser den dock extra fin ut!
    Ha en skön helg!
    Kram från Viktoria

Kommentarer inaktiverade.