Nu frossar vi i tyger igen | Inredningsnyheter.se

Tyger, tyger och åter tyger. Jag och mina tjejkompisar var tämligen överens för ett 10 tal år sedan(?) att det fanns en sjukdom som hette tygsjukan. Den som hade mest tyger när man dog…vann?? Det blev en sorts mani, man hittade vackra tyger överallt och skulle sy både kläder, gardiner, kuddar, överkast och jag vet inte vad. Tyvärr så var det ju så att ibland blev det bara ytterligare ett vackert tyg i tyghögen och planerna man hade blev aldrig av. Jag hade ju dessutom en tyg och inredningsaffär vilket inte gjorde saken bättre. Därför är det lite med blandad förtjusning som jag läser att tygerna är på stark frammarsch igen. Får fortfarande en härlig känsla i kroppen när jag ser ett vackert tyg, fantasin skenar iväg på vad jag kan använda det till, och det är lätt att få habegär. Frågan är om man kommer att falla för kreativa och fantasifulla gardinuppsättningar igen eller om man kommer att behålla sina vackra men kala fönster? Just nu känner jag mig inte lockad av gardinfrestelsen däremot kommer jag garanterat falla för kudd och plädsjukan. Att sy ett par kuddar gör man ju på ett par timmar och tänk vad de tillför ett rum. Kan väl inte vara så farligt, eller???

Tyg från Svensk Tenn

 

Läs Annika Silver, Chefredaktör på Inredningsnyheter.se krönika om tygernas intåg i inredningsbranchen igen.

Nu frossar vi i tyger igen | Inredningsnyheter.se.