På resande fot…

En fördel med mitt jobb är att jag får resa runt och besöka orter i vårt avlånga land som jag kanske aldrig skulle komma till annars. Häromdagen var jag ute på Hönö strax utanför Göteborg. Även om vädret inte var det mest tilltalande så var det otroligt vackert där, skulle gärna kunna tillbringa några sommarveckor där.. Ett av smultronställena var en mysig restaurang med en liten inrednings/blomsterhörna nere vid hamnen. (www.lilling.se)

En sak som fångade mitt intresse och som var jättesnyggt var deras bord i restaurangen. Ett rottingunderrede som hade försetts med en rostig rostfri plåt som bordsyta. De hade först lagt en rostfriplåt ute och låtit den rosta ordentligt, sedan hade torkat den ren för att sedan lacka den med matt båtlack. Ursnyggt!!!

Bilder tagna med mobile därav lite dålig kvalitet.

En reaktion på “På resande fot…

  1. Hej Maria!
    Upptäckte din blogg via Emmas blogg nyss… Jättekul! Jag har kollat lite och tänker fortsätta att inspireras. Kanske får se ert vackra hus live igen vid kommande student? Ha det gott!
    Kram från mig

Kommentarer inaktiverade.