Snygg hylla och matta…

Jag har skrivit om Grafitgrå Industri som ligger strax utanför Jönköping förut. Elin Ginal som driver butiken och bloggen designar även möblerna som man kan köpa där. Nu har hon tagit fram en ny hylla som jag genast föll för….

DSC_0656

Så jättesnygg i all sin enkelhet….vad är det nu “Ernst” säger…”i det enkla bor det vackra”. Kan inte annat än hålla med. Vad jag förstod så var det grå trähyllor som hyllplan, fick jag önska så hade jag gärna kunnat tänka mig hyllplan av betong…. men det kanske är en kostnadsfråga….

När jag ändå är inne på vackra saker såg jag en snygg matta på Åhléns häromdagen. En klassisk gåsöga i svart och natur….

IMG_2277

Jättesnygg och bra pris också…140 x 200 cm kostade 599:-, den fanns även som gångmatta men tyvärr glömde jag att kolla priset på den. Hmmm, tror att den skulle kunna passa bra uppe i vårt tv-rum….. får fundera lite på det, men nu dags att sova några timmar….

Foto lånat från Grafitgrå