Ting Ute och Inne…

Som jag nämnde lite hastigt i bloggen senast så var jag tillsammans med en väninna på en inspirationskväll på Ting Ute och Inne i Trelleborg igår kväll. Fredrika som är en utav döttrarna till Maud som startade butiken för ca 20-25 år sedan höll i ett föredrag om hur vi med lite planering kan förändra vår trädgård till en oas för avkoppling och trivsel. A och O enligt Fredrika är att ha en ritning eller en skiss för hur man vill att slutresultatet skall vara och sedan succesivt arbeta mot det målet.

Ting ute och inne

Med före och efter bilder på trädgårdar fick hon nog många av oss bli inspirerade och sugna på att gå hem och förverkliga idéer som blommade upp under kvällen. De har en genomgående stil i sina förslag, enkla och lättskötta trädgårdar med plank, skärmväggar, och spaljeér som skapar små rum och lite spänning i trädgården. Färgskalan går gärna i svart, grått och vitt.

Förutom visningsträdgården finns en mysig butik som vi minglade omkring i, här kan du hitta både kläder, smycken och inredning…..allt som vi mår bra av:)))))

ting ute och inne 1