Bergabo hotell & konferensIbland hittar man sådana där små pärlor där man känner att man trivs från första stund. Bergabo i Rönning ute på Tjörn är ett sådant ställe. Jag har bott här ett antal gånger när jag besökt kunder här i området, och det är alltid lika trevligt, men idag gjorde de verkligen mer än man förväntar sig som gäst. När jag ringde och bokade rummet så kom de ihåg mig sedan tidigare, bara det en eloge. Sen bokade jag ett enkel rum men när jag kom hade de uppgraderat mig till ett vackert nyrenoverat rum med egen balkong.

page

Läget ute på Rönnäng är rogivande och vackert men vill man tex lägga en konferens härute bjuder hotellet på många roliga aktiviteter. Några som nämns på hemsidan är hummersafari, vinprovning, skratterapi (?), havskajak eller varför inte en skärgårdstur till Åstol. Nej nu låter det som badet är färdigt, oj, glömde jag säga att jag hade ett stort dubbelbadkar i mitt rum också:))En reaktion på “Bergabo hotell & konferens

  1. Ser mer ut som om man bor hemma hos någon i en villa än på hotell – jättemysigt!

Kommentarer inaktiverade.