Enkla ting i Vallåkra…Som jag skrev igår så lovade jag att återkomma med lite bilder från en av mina kunder som jag besökt i veckan. Butiken heter Enkla ting och ligger ute på landet i samhället Vallåkra strax utanför Landskrona. Det var första gången som jag besökte dem och blev helt betagen både av omgivningarna, butiken och fiket, men framför allt när man ser vilket enormt arbete lagt ner för att få till denna idyll.

Enkla ting 1

Kajsa som äger och driver butiken har verkligen en känsla för att få till en skön och avslappnad stil, vill du få till det så hemma hos dig så erbjuder hon tjänster som både homestyling och trädgårdsdesign.

Enkla ting 2

De svarta sofforna från oss gjorde sig fint i den inglasade delen av butiken. Om ni tar en tripp till Skåne på semestern så boka in ett besök hos Enkla Ting jag lovar att ni inte blir besvikna….(kolla bara upp öppettiderna då det inte är öppet alla dagar i veckan)