Glädjes gårdsbutik i SkövdeEtt välkommet inslag bland butikerna i Skövde är den nyöppnade gårdsbutiken som restaurang Glädje startat i anslutning till sitt matställe. I fredags slog de upp dörrarna och vi passade på att göra en blixtvisit när vi var ute på vår AW. Fräscht, stilrent och vid första anblicken ett väldigt trevligt sortiment. Min vännina som bor i Skövde gick redan tillbaka i går och handlade på sig lite läckerheter, själv får jag väl göra det nästa gång jag är i Skövde.

Bilderna har jag lånat från min väninna som nyligen startat en matblogg Kates blogg. Hon är den av mina väninnor som utan konkurrens lagar helt gudomlig mat och desserter, vi får hoppas att vi får ta del av hennes recept och läckra bilder framöver när hon kommer igång ordentligt med sitt bloggande:)

Nej, nu blir det adventsfixande resten av dagen, ha en skön söndag!!