Gullmarsstrand….

Inredning, form och färg påverkar oss mer än vad vi tror i vår vardag. Vissa hem känns hemtrevliga bara vi stiger innanför dörren, andra ger oss ett lugn medans andra kan kännas röriga och stressande. Natten som var spenderade jag på Gullmarsstrands hotell i Fiskebäckskil. Här infinner sig ett lugn bara du parkerat bilen på parkeringen. Hela området är avskalat och inrett med ett färgmässigt lugn, det inger nästan en sakral känsla. Närheten till havet är förstås också en bidragande orsak.

2

Jag var här på en kursavslutning i maj för några år sedan. Då hade våren kommit och det var grönt och fint överallt, men även om det denna kväll var en smula grått ute och träden fortfarande stod kala så var det väldigt vackert. Hade dessutom en sådan enorm tur så jag fick deras minisvit med utgång direkt ner till vattnet.

Gullmarstrand

Även om jag tillbringade kvällen med att jobba så gick det väldigt mycket lättare när man samtidigt kunde njuta av en helt underbar utsikt. Definitivt ett ställe som jag gärna åker tillbaka till….