Körsbärskvistar…och lite annat…

Blev så lycklig när jag kom hem från jobbet igår kväll efter att ha tillbringat veckan på resande fot. Vi klippte körsbärsträdet för någon vecka sedan och då sparade jag några kvistar som jag satte i vatten. När jag åkte hemifrån i måndags var det bara kala pinnar men när jag nu kom hem så var de översållade med små vita blommor.

page

Tänk vad lite blommande grenar kan få en på gott humör….våren har tagit allt för lång tid på sig att komma till oss i år……….

Som jag nämnt tidigare så har vi lite planer för vår trädgård i vår och jaq bara längtar efter att få komma igång, första inköpet är gjort, och har kärlen släppt ordentligt så skall jag plantera några skira och vackra klematis i helgen….

DSC_0377

 

Måste bara dela med mig av några bilder från Alvhem igen, den här trappbilden var bara så snygg….

page

Nu dags för lite jobb, ha en härlig fredag:)