Krog och butiktips/ GöteborgEfter att ha tillbringat några dagar i Göteborg med jobbet kan jag tipsa om en jättemysig liten krog som ligger på Kungsportsavenyn. Tvåkanten heter den och det kan jag förstå, är säkert jättemysigt att sitta där på tuman hand kvällstid och äta något gott. Jag fick iallafall njuta av en god lunch bestående av…Hjortwallenbergare serverad med höstsvamp, gröna bönor och mandelpotatispuré samt rårörda lingon. Behöver jag säga att det var väldigt gott:)

När det gäller butikstipset så ramlade jag på en lite annorlunda blomsterhandel idag i min jakt på nya kunder i Göteborg. Butiken heter La Fleuriste på Aschbergsgatan 17. Helt underbar butik, nästan som en liten utställning och samtidigt gjord med glimten i ögat. Med tanke på att farsdag är på söndag så tycker jag dessa “blomkrukor” verkligen vore en bra present, eller vad tycker ni?  Är ni i närheten så missa inte denna härliga butik.2 reaktion på “Krog och butiktips/ Göteborg

  1. Tack så mycket, ja det var trevligt att besöka er. Härliga uppsättningar och mycket humor.
    Med vänliga hälsningar
    Maria

Kommentarer inaktiverade.