Nordiska trädgårdar

I helgen som varit har det varit Nordiska trädgårdar på Älvsjömässan i Stockholm. Nordiska trädgårdar är en mässa för allmänheten vilket gör att det är fullt av människor som har ett stort gemensamt intresse, trädgård. Här kan du fynda annorlunda sticklingar, trädgårdsredskap, trädgårdsmaskiner, växthus mm mm. Jag var fram och tillbaka på en dag och hann även med ett besök på min favorithandelsträdgård Zeta. Här några bilder från mässan, bilder från Zeta kommer lite senare…DSC_0484

DSC_0519Monter designad av Svenska Moderådet. Det var säkert ca 10-15 olika montrar men den här med svartvita detaljer var den montern som flest människor stannade vid och beundrade. Svarta violer och petunior, vita pensér och pelargoner, helt underbara…. Kunde inte låta bli, utan några fick följa med mig hem..

moderådet

page

krukor 5

På mässan ställde även Sturehofs Krukmakeri ut, jag har länge gått och suktat efter en av hennes vita krukor och på mässan kunde jag inte låta bli då hon hade mässerbjudande. Så nu är jag lycklig innehavare av en stor vit kruka:)