Pio Country Club

Hej, och tack för att ni är så många som tittat in på bloggen fast det varit ett långt uppehåll i skrivandet. Det har varit mycket på jobbet just nu och bloggandet har kommit lite i skymundan under en tid, och tyvärr så blir det lite oregelbundet ett tag till, men här kommer i alla fall ett litet tips på ett jättetrevligt hotell strax utanför Halmstad. Jag var där för ett par år sedan tillsammans med min man och goda vänner. I hotellets presentation skriver de att de vill att “det skall kännas som man kommer in i en annan värld när man kör in genom entrén”…och det gör man verkligen.

Pio 1

Restaurangen och entrén är smakfullt inredd med en touch av sydamerikanska influenser. Allt känns genomtänkt och inget har lämnats till slumpen utan stilen återfinns som en röd tråd genom allting t.o.m på gästtoaletten. De 14 rummen är är individuellt inredda med inspiration från från olika länder och kulturer och där inget av rummen är det andra likt.

Pio 2

Restaurangen serverar vällagad mat även där med en sydamerikansk touch men lagad på lokala råvaror. Vinkällaren har ett urval av de bästa vinerna från Chile och Argentina men även från vingårdar från övriga världen. Har ni tänkt unna er en weekend på ett litet annorlunda ställe kan jag varmt rekommendera Pio Country Club, skulle gärna åka tillbaka dit igen….